marți, 18 decembrie 2012

Evadare...spre infinit,fara limite

Pierduta.Pierduti. Pierduti printre ganduri, printre ruinele amintirilor, pierduti pentru o eternitate intr-un vartej al vietii, in uraganul rutinei...intr-un labirint infinit care ne da iluzia ca exista o iesire..din timp si spatiu...exista o crapatura in infinit prin care daca treci destul de repede vei descoperii misterele pierdute ale umanitatii, constiintei...a tuturor lucrurilor care conteaza...sau poate ca au contat, dar odata ce am evadat din inchisoarea vietii vom realiza adevaratele valori ale existentei noastre...

Evadarea, ea este solutia, dar pentru aceasta trebuie sa indraznesi, sa indraznesti sa te ridici si sa spui "NU, eu nu vreau ca viata mea sa fie presetata, posedata de demonul orbirii, nu vreau ca ea sa fuctioneze pe pilot automat". Vreau sa conduc eu viata mea, nimeni altcineva si mai presus de toate vreau ca ea sa fi insemnat ceva chiar si pentru..pentru oricine...".
Dar nu va conta..pentru nimeni..poate doar pentru persoanele care te cunosc si nu te judeca..pentru persoanelemai ciudate care au un destin mai complex decat plozi si moarte..exista pe aceasta planeta persoane care vor altceva..vor imposibilul si incearca cu disperare sa schimbe lumea, cursul vietii si al mortii..exista pe planeta lume care va gasi o cale spre infinit si desigur ca va fi greu, dar nu conteaza pentru ca nu e altceva mai bun de facut si daca nimeni nu vrea atunci lasati-ma pe mine sa incerc si o sa va arat ca imposibilul nu este imposibil..este ceva posibil si putin mai complicat. Eu vreau sa risc si vreau ca si voi sa riscati cu mine..nu e vorba de glorie, e vorba de ceva peste capacitatea noastra de intelegere..dar intr-o zi vom intelege totul.

Asa ca intrebarile ce trebuie puse sunt: Tu ce vei face? Te vei cufunda in praf si uitare sau chiar vei incerca sa schimbi ceva ? Vei avea curajul sau vei cultiva spiritul de turma? DEPINDE..DEPINDE TE TINE.

                                                           Postare creata impreuna cu : UN SUFLET PIERDUT
                                              link catre blogul ei: thebikagirl.blogspot.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu