marți, 18 decembrie 2012




Sufletele din pereti

Peretii...in fiecare zi trecem pe langa ei....si poate ca nu par importanti, dar sunt...intr-o viata vedem mi de pereti de diferite culori sau forme si atunci cand suntem singuri, parasiti de lume..peretii sunt singurii care ne vad durerea si gandurile si parca ne rasund. Poti sa ai incredere in pereti pentru ca ei nu te judeca....,nu te critica, nu se uita urat la tine..asta de fapt nu avem de unde sa stim, nu e ca si cand ei au o fata.

Daca stam putin sa ne gandim, peretii reflecta personalitatea noastra, pe ei ne varsam creatiile, pozele, posterele cu trupele preferate, rafturile pline de carti, obiecte ciudate, colectii etc. Pereti sunt sau pot fi oglinda sufletuli nostru, dar atunci la ce ne mai folosesc oglinzile? Oglinzile reflecta doar un ambalaj, nu si interiorul sufletului nostru.

Poate ca acum va uitati la peretele vostru si poate observati ca este alb sau are orice alta culoare, ori chiar mai rau : e plin de obiecte sau culori care nu va reprezinta cu adevarat. Daca aceasta este situatia in care va aflati...indrazniti, fiti creativi si varsati-va imaginatia pe ei si nu uitati sa ziditi acolo si o bucatica din sufletul vostru pentru ca nimic nu are sens daca e facut fara suflet. Sa nu va fie frica, chiar daca asa pare cateodata, sufletul nostru nu se va sfarama in miliarde de bucatele daca il vom imprastia in orice facem noi...asta este important, sa imparti bucatele din sufletul tau peste tot si vei vedea ca bucatelele vor fi inlocuite de altele si mai frumoase, mai colorate si poate,poate mai bune.


                 Subiectul postarii si inceputul ei au fost alese de :                              
                                               Un suflet pierdut
 cititi si blogul ei :)) la adresa :
http://thebikagirl.blogspot.ro/







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu